StalSlangenburglogo.jpg

Kantje’s Appart aangewezen voor de dekdienst!

16 februari 2008 7:54 pm

Op de centrale hengstenkeuring van zaterdag 16 februari is de jonge hengst Kantje’s Appart goedgekeurd als dekhengst! De jury was vol lof over deze veelbelovende jonge hengst. Uiteraard staat zijn afstamming, Higgledy Piggledy x Ronaldo, garant voor zeer goede kwaliteit. Daarnaast was de jury enthousiast over de capaciteiten van Appart, zowel in beweging als tijdens het vrijspringen. Dat belooft dus veel voor de toekomst!

Appart staat nu op Stal Slangenburg en zal dit jaar voor het eerst voor de dekdienst beschikbaar zijn. Appart heeft op dit moment een schofthoogte van 1.42 m. en hij heeft een prachtige bruine kleur. Binnenkort treft u een uitgebreide fotoreportage van Appart op deze site aan! Uiteraard bent u van harte welkom om Appart te komen bekijken.

Comments are closed

2009