StalSlangenburglogo.jpg

Orchid’s Tygo krijgt een eerste premie!

17 februari 2008 7:53 pm

TygoOp de centrale hengstenkeuring van 16 februari kreeg Orchid’s Tygo een eerste premie. Deze premie behaalde hij met name op grond van de afstammelingen die in augustus 2007 werden getoond. Daarnaast heeft Tygo zich op de centrale hengstenkeuring van zaterdag 16 februari met verve gepresenteerd, zowel aan de hand, als onder het zadel. Tygo werd die dag bereden door zijn vaste amazone, Eline Visser. In de sport doet Tygo het bijzonder goed. Hij is M dressuur met enkele winstpunten en L springen met 19 winstpunten. Binnenkort gaat Tygo op de wedstrijden M springen.

Tygo staat ook dit jaa9623r weer op ons dekstation ter dekking. Wij kunnen deze hengst van harte bij u aanbevelen! U kiest dan zeker voor kwaliteit! Natuurlijk bent u van harte welkom om onze hengsten te komen bekijken.

Comments are closed

2009